Επιτέθηκε κατά δύο γιατρών με σουγιά για να την εξετάσουν!

Μια 35χρονη που προκάλεσε ζημιά σε υπολογιστές και έκοψε τις φλέβες της

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχτηκαν σήμερα το μεσημέρι στα επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, με πρωταγωνίστρια μια 35χρονh γυναίκα που απείλησε με σουγιά δύο γιατρούς, διότι δεν την εξέταζαν άμεσα, ενώ στη συνέχεια έσπασε ηλεκτρονικό υπολογιστή και έκοψε τη φλέβα του χεριού της και νοσηλεύεται.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με τις κατηγορίες παράβασης του νόμου περί όπλων, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών.

Η δράστιδα, που βρίσκονταν σε κατάσταση υπερδιέγερσης, στις 2 σήμερα το μεσημέρι πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και ζητούσε επίμονα να εξεταστεί.
Η γυναίκα που είναι γνωστή στους γιατρούς, έβγαλε έναν σουγιά και απείλησε έναν 33χρονο ειδικευόμενο και μια 35χρονη επικουρικό γιατρό, ενώ στη συνέχεια έριξε στο δάπεδο έναν υπολογιστή, με αποτέλεσμα να τον καταστρέψει, ενώ στη συνέχεια έκοψε τη φλέβα του χεριού της με τον σουγιά.
Άνδρες της ασφάλειας του Νοσοκομείου την ακινητοποίησαν και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν να τη συλλάβουν, ενώ οι γιατροί περιποιήθηκαν το χέρι της.

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί θέτουν θέμα ασφάλειας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ζητούν μέτρα για την προστασία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.