Επίτιμος Πρόξενος της Αυστρίας στο Βόλο ο επιχειρηματίας Νίκος Λούλης

Επίτιμος πρόξενος της Αυστρίας ορίστηκε ο επιχειρηματίας Νίκος Λούλης, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στα γραφεία της εταιρίας Μύλοι Λούλη στο Βόλο παρουσία της Πρέσβειρας της Αυστρίας Mag. Hermine Poppeller και του Πρόξενου Mag. Christoph Reitinger. Ο κ. Λούλης θα έχει ως περιοχή αρμοδιότητας τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
Το Προξενείο βρίσκεται επί της οδού Ιάσονος 82, Βόλος, 1ος όροφος (τηλ. +23421094545) και οι ώρες λειτουργίας είναι Τρίτη & Πέμπτη 10:00-12:00.

Ο κ. Νίκος Λούλης είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. Εκτελεστικό Μέλος της “Μύλοι Λούλη”. Γεννήθηκε το 1986 στον Βόλο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston College) στο τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην λογιστική, κοστολόγηση και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Έλαβε το πτυχίο του το 2008. Από τον Αύγουστο του 2009 φοίτησε στην Ειδική Σχολή Τεχνικών Μύλων της Ελβετίας απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του τον Φεβρουάριο του 2010. Το 2018 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) στο INSEAD. Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.