Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα: Κατόπιν εορτής η ενημέρωση από το Δήμο

Δηλώνουν ότι δεν θα πάνε γιατί έχουν δει το «έργο»

Το γεγονός ότι η κίνηση για ενημέρωση του κόσμου από τον Δήμο Βόλου για την Καραμπατζάκη, θεωρητικά και πρακτικά έρχεται κατόπιν εορτής, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα, που τονίζει ότι έχει δει το «έργο» από τις ανέργειες που έγιναν στην Καραμπατζάκη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το ¨΄έργο¨ το είδαμε σε πρώτη προβολή στις 20 και 21 Νοεμβρίου στην Καραμπατζάκη, εκεί στον Κραυσίδωνα, απέναντι στα αλυσοπρίονα και τις μπουλντόζες να καταστρέφουν την ομορφιά της περιοχής. «Το είδαμε με την απίστευτη συμπεριφορά σας και τον ¨φερετζέ¨ που φοράγατε όταν ήσασταν μπροστά στις κάμερες ή όταν ήσασταν εκτός. Δύο πρόσωπα σε ένα σώμα», σημειώνει η επιτροπή πολιτών.

Σύμφωνα με την Επιτροπή τη Δευτέρα 20-11-2017, που έγινε η επέμβαση με τα αλυσοπρίονα, η Δ.Α., γνώριζε ότι ο κόσμος που αγωνίζεται για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής θα ήταν στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση σχετικά με την Καραμπατζάκη και την καύση σκουπιδιών RDF-SRF. «Ήταν 11 το πρωί , τότε που επιλέξατε και την ταυτόχρονη επέμβαση στην Καραμπατζάκη. Δεν θέλατε κόσμο, όλα τα ¨ωραία¨ θέλετε να τα απολαμβάνετε μόνοι σας. Δεν σας έκατσε όμως!», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Απευθυνόμενη προς τη Δημοτική Αρχή, η επιτροπή πολιτών αναφέρει ότι την άλλη μέρα Τρίτη 21-11-2017 «επεμβήκατε στην περιοχή ως κομάντο… με τέσσερα συνεργεία, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Καραμπατζάκη, θέλατε εκεί στην πράξη να μας δείξετε πόσο μεθοδικοί και αποτελεσματικοί είσαστε. Μπουλντόζες, φορτηγά, κομπρεσέρ μαζί με τη φυσική σας παρουσία, ότι απαιτείται για την γρήγορη καταστροφή και τη δημιουργία τετελεσμένων στην περιοχή. Σπάσατε τμήμα της όμορφης διαμόρφωσης, ξεριζώσατε δέντρα που ποτέ δεν θα μπορέσουν να μεταφυτευτούν, στολίσατε με τα γνωστά και προσφιλή σας επίθετα τους αντιδρώντες, σύρατε στα δικαστήρια και στα κρατητήρια πολίτες και δημοτικούς συμβούλους, κατηγορήσατε τους πολίτες για βιαιοπραγία σε εργαζόμενους του Δήμου, είστε απίστευτοι».

Και τώρα, σημειώνει η επιτροπή πολιτών, έρχεται το κάλεσμα ενημέρωσης για τη διαμόρφωση της ¨ήπιας¨ κυκλοφορίας στην Καραμπατζάκη και Ζάχου.
«ΟΧΙ, εμείς δεν θα είμαστε εκεί, το ¨΄έργο¨ το είδαμε, το ξέρουμε και μας στο αναλύσατε στο πεδίο δηλαδή στην πράξη, εκεί στην Καραμπατζάκη. Εμείς θα είμαστε εδώ και όπως σας το έχουμε ξανά πει. Δεν ξεχνάμε», καταλήγει η ανακοίνωση της επιτροπής δημοτών Κραυσίδωνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.