Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα: Με διαδικασίες ο χαρακτηρισμός Ζάχου – Καραμπατζάκη

Αναφορικά με το θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου σχετικά με τον χαρακτηρισμό των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη, η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι απαιτούνται διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για αποχαρακτηρισμό της Ζάχου από δευτερεύουσα αρτηρία.
Η Επιτροπή Δημοτών ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μην κοροϊδεύει τον κόσμο περί σύνταξης μελετών, καθώς απαιτείται εκτός των διαδικασιών και χρόνος, κάτι που δεν διαφαίνεται να ακολουθείται και σ’ αυτή την περίπτωση από τη δημοτική αρχή.

«Μετά από 10 μήνες διαπίστωσαν πώς ούτε μελέτες υπάρχουν, ούτε οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τη νομοθεσία ακολουθήθηκαν. Τυφλωμένοι από τον πόθο καταστροφής της Καραμπατζάκη ξέχασαν ότι έκτος από τη δημοτική αρχή και τους αυλικούς χειροκροτητές της, υπάρχουν διαδικασίες που διέπουν τα έργα, υπάρχουν σκεπτόμενοι δημότες, υπάρχει αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο αλλά κυρίως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας μακριά από εμμονές του τύπου “είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει…” φράση που πολλάκις έχουμε ακούσει από τους αποκαλούμενους “μουσαφίρηδες” της Δημοτικής αρχής», επισημαίνει η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα.

Η Επιτροπή καταλήγει ότι στην κατάσταση περιβαλλοντικού συναγερμού που βρισκόμαστε επιβάλλεται να δουν συνολικά την περιοχή του Κραυσίδωνα σαν την ανάσα της πόλης και να σταματήσουν να διχάζουν την πόλη και τους ανθρώπους της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.