Έρχεται στον Βόλο το Φεστιβάλ Καντίνας

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου

Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Βόλο και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 00:00 στην πλατεια Ρήγα Φεραίου του Βόλου. Το φεστιβάλ στοχεύει να ενθουσιάσει το κοινό σε 20 πόλεις της Ελλάδας το 2024, καθιστώντας το έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθούν οι ντόπιοι και οι τουρίστες.

«Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας σειρά γεύσεων και λιχουδιών από καντίνες, μικροπωλητές και μικροπαραγωγούς. Από το παραδοσιακό ποντιακό περέκ μέχρι τα δελεαστικά ισπανικά churros, τα φημισμένα λουκάνικα Τζουμαγιάς μέχρι τη λαχταριστή πίτσα σε ξυλόφουρνο, υπάρχει κάτι που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο. Φέτος, για πρώτη φορά θα μπορείτε να απολαύσετε τις καινοτόμες δημιουργίες του UFO burger και του Choco Kebab, που θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα επαναπροσδιορίσουν το φαγητό του φεστιβάλ».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από αγαπημένους καλλιτέχνες, DJ και τοπικές μπάντες που θα αναλάβουν τη μουσική διασκέδαση. Κάθε μέρα υπόσχεται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας είναι δωρεάν.

 Σε ένδειξη σεβασμού και κατανόησης των καταστροφών που υπέστησαν οι κάτοικοι του Βόλου από την κακοκαιρία Daniel, στο Φεστιβάλ Καντίνας στον Βόλο δεν θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου και θα είναι και για φέτος ΔΩΡΕΑΝ.

Την υγειονομική κάλυψη του φεστιβάλ έχει αναλάβει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Το φεστιβάλ πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” προς ενίσχυση άστεγου ανθρώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.