Ερώτηση ανεξάρτητων για το δίκτυο ίντερνετ του ΟΤΕ

Ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κατέθεσαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Καλυβιώτης και Γιάννης Λαΐνας για το δίκτυο ίντερνετ του ΟΤΕ.
Όπως αναφέρουν εδώ και ένα χρόνο περίπου η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε το σώμα πως θα έχει η πόλη σε λίγο καιρό δωρεάν ίντερνετ.

«Ο ΟΤΕ προχώρησε αργότερα στο σκάψιμο κεντρικών δρόμων της πόλης προκειμένου να τοποθετήσει τον σχετικό εξοπλισμό. Προχθές στις 10/6/2017 το πρωί δέχθηκα τηλεφωνική κλήση στο σπίτι μου από τον ΟΤΕ και ερωτήθηκα εάν θέλω γρήγορο ιντερνετ και σε περίπτωση που αποδεχόμουν τη συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών του, το κόστος θα είναι 8 €», αναφέρεται στην ερώτηση.

ΟΙ δημοτικοί σύμβουλοι ερωτούν τη Δημοτική Αρχή αν υπάρχει σύμβαση μεταξύ του ΟΤΕ και του Δήμου γι αυτήν τη συνεργασία και αν τα μηχανήματα του ΟΤΕ που ηλεκτροδοτούνται και παίρνουν ρεύμα από τον Δημοτικό φωτισμό έχουν μετρητές (ρολόγια) και που βρίσκονται; Εάν ναι γνωστοποιήστε στο σώμα από την αρχή της συνεργασίας σας (εάν υπάρχει) και μέχρι σήμερα το ποσό που έχει εισπράξει ο Δήμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.