Αισιοδοξία στο ΚΙΝΑΛ για διψήφιο ποσοστό και εκλογή βουλευτή

??????????
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ενόψει των εθνικών εκλογών

Αισιόδοξα είναι τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας ότι το κόμμα θα καταλάβει την Τρίτη θέση στις εκλογές και θα μπορέσει να εκλέξει βουλευτή στη Μαγνησία, όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Οι υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Σακκόπουλος, Γιάννης Αναστασίου, Τρύφων Πλαστάρας, Νίκος Χαυτούρας, Μαγδαλινή Μπελτζενίτη (Β. Σποράδες), Ελένη Φορτούνα (Ν. Πήλιο), Ελένη Χριστοδουλιά, Φώτης Χατζηδημητρίου (από Αλμυρό), που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη, εκτός της Μαγδαληνής Μπελτζενίτη, που βρισκόταν στη Σκόπελο.

Η γραμματέας Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Φούλη Τσιώμου δήλωσε ότι στόχος του Κινήματος είναι να είναι τρίτη δύναμη και με διψήφιο ποσοστό και τα στελέχη του εγάζονται για να πετύχουμε να βγει μία έδρα στη Μαγνησία.
Όπως είπε, είναι απαράδεκτο η δημοκρατική παράταξη να μην έχει ένα βουλευτή να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών. Το ψηφοδέλτιο έκλεισε, είναι ό,τι το καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε με άξια στελέχη από όλο το Νομό».

Σύμφωνα με τη γραμματέα ήδηστήνονται οι νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα ανά την Ελλάδα, και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί αυτή της Μαγνησίας.
Αύριο Σάββατο θα γίνει η πρώτη από τις πέντε κεντρικές συγκεντρώσεις του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία, στην Αργαλαστή στις 8:30μ.μ. ενώ ήδη από χθες στελέχη του ΚΙΝΑΛ με τους υποψήφιους βουλευτές έχουν ξεκινήσει να οργώνουν το νομό για να επικοινωνήσουν το πρόγραμμά του στους πολίτες. Οι άλλες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Αλμυρό, Ζαγορά, Βελεστίνο, Ν. Ιωνία και Βόλο.

Η κ. Τσιώμου επισήμανε ότι οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν το ΚΙΝΑΛ γιατί «είμαστε αυτοί που προσφέραμε πολλά στην ελληνική κοινωνία, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δημιουργήσαμε σημαντικές υποδομές, αναδείξαμε τη δυναμική της μεσαίας τάξης και πολλά άλλα».

Οι υποψήφιοι βουλευτές
Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε ότι το πολιτικό διακύβευμα έχει να κάνει με το πολιτικό αντίβαρο στο χώρο του προοδευτικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας.
Όπως ανέφερε, λείπει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης από τη Μαγνησία όπου πολλα έργα έχουν βαλτώσει, ή έχουν εγκαταλειφθεί λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης αλλά και των τοπικών στελεχών. «Το πολιτικό διακύβευμα έχει να κάνει με το στίγμα του ΚΙΝΑΛ που είναι καθαρό από τους αγώνες που δώσαμε τοπικά και εθνικά. Όλοι θα κριθούμε από τους δημοκρατικούς πολίτες», τόνισε.

Ο Γιάννης Σακκόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες που επέλεξαν ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές. «Μπορούμε να είμαστε η τρίτη δύναμη και να παίξουμε σημαντικό ρόλο. Έργα δικά μας υπάρχουν παντού. Συμβάλλουμε στην ασφαλή πορεία της χώρας», επισήμανε.

Ο Τρύφωνας Πλαστάρας τόνισε ότι υπηρετεί το χώρο αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια. Είμαι περήφανος γιατί μέσα από τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια, δίνουμε καθαρό μήνυμα στην κοινωνία, το σχέδιο «Ελλάδα» που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται με συνέργειες φορέων. Σύμφωνα με τον ίδιο , το συνδικαλιστικό κίνημα στη Μαγνησία έκανε ενέργειες με τους τοπικούς φορείς και κατάφερε να κατεβάσει 15.000 κόσμο στο δρόμο, τόνισε και κάλεσε τους νέους, όσους έφυγαν και τους συνταξιούχους να επιστρέψουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο Νίκος Χαυτούρας είπε ότι η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή που έφερε την ανάπτυξη στην Ελλάδα και πρέπει να το σκεφτούν οι πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε λαό και προσπαθεί να το κάνει ακόμα μια φορά. Δεν είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ., ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι υπάρχει για την ανάπτυξη. «Έχουμε ένα καθαρό πρόσωπο γι αυτό καλώ τους πολίτες της Μαγνησίας να στηρίξουν το ΚΙΝΑλ που μπορεί να φέρει ελπίδα στη χώρα», τόνισε και κατηγόρησε όλος τους πολιτικούς της τελευταίας θητείας, ότι αδιαφόρησαν για τα προβλήματα της περιοχής που είναι σημαντικά σε θέματα υποδομών (οδικό κύκλωμα Πηλίου, σιδηροδρομική γραμμή Βόλου – Λάρισας) και δεν έκαναν το παραμικρό για πάταξη ανεργίας.
.

Ο Φώτης Χατζηδημητρίου επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. «Με ομαδική δουλειά η έδρα που τόσο περιμένουμε στη Μαγνησία θα κερδηθεί. Είμαστε μαζί σε αυτό τον αγώνα, κανένας δεν περισσεύει», είπε και πρόσθεσε ότι είναι η μοναδική παράταξη που πάντα έβαζε πρώτα το εθνικό συμφέρον και μετά το κοινωνικό. Κάλεσε δε τους πολίτες της Μαγνησίας να δώσουν μια ευκαιρία στο Κίνημα Αλλαγής.

Η Ελένη Χριστοδουλιά επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ απαρτίζουν αξιόλογοι άνθρωποι από όλη τη Μαγνησία και τόνισε ότι πραγματικά οι συνδικαλιστές έχουν βάλει πλάτη και «τους οφείλουμε πολλά. Ως νέοι θα κάνουμε το καλύτερο, πρέπει να έχουμε εκπροσώπηση από όλους. Να δώσουμε πνοή στο κίνημα και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος».

Τέλος η Ελένη Φορτούνα δήλωσε ότι την τιμά η πρόσληψη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί το τόπος μας το έχει ανάγκη», τόνισε.

??????????