Εθελοντική αιμοδοσία στην ΆΝΑΣΣΑ την Τετάρτη-” Γίνε αιμοδότης- χάρισε ζωή”

Τη δική της προσπάθεια για τη συλλογή αίματος συνεχίζει να κάνει η Κλινική ΆΝΑΣΣΑ στον Βόλο, η οποία πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 24 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά της προς όλους τους πολίτες “Από τις μικρές μέχρι τις πολύωρες επεμβάσεις, από την αιμοκάθαρση μέχρι τη μεσογειακή αναιμία, από τη χορήγηση λευκών αιμοσφαιρίων μέχρι τα τροχαία ατυχήματα, παντού χρειαζόμαστε μονάδες αίματος.

Πρέπει να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης – ατομικής και κοινωνικής για τα αποθέματα αίματος της χώρας, του τόπου μας, των αναγκών μας. Και οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες….

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι μονάδες αίματος που απαιτούνται καθημερινά, δεν μπορούν να παραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο να ληφθούν μέσω αιμοδοσίας.

Γι’ αυτό η ΆΝΑΣΣΑ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας “Η Αλληλεγγύη” καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-8-2022 από 9.00 έως 13.00 έξω από την Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, Βερναρδάκη 13 στο Βόλο.

Σας περιμένουμε!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.