Φ. Σερέτης: Προσκαλώ τον κ. Βενέτη για πλήρη ενημέρωση

Η ΥΠΕ δεν αρνείται συνεργασία με στρατιωτικό γιατρό

Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, με το οποίο τονίζει ότι, η ΥΠΕ όχι μόνο δεν αρνείται αλλά σήμερα μόλις παρέλαβε την απόφαση του ΔΣ του ΓΝ Βόλου και διαβίβασε ήδη προς το Υπουργείο υγείας το σχετικό αίτημα συνεργασίας με Στρατιωτικό Ιατρό Ογκολόγο προκειμένου να συνεργαστεί με το ΓΝ Βόλου, απέστειλε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, μετά τις δηλώσεις στο Ράδιο Ένα, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρ. Βενέτη. Μάλιστα ο κ. Σερέτης, προσκαλεί όπως λέει τον πρόεδρο των γιατρών για μια πλήρη ενημέρωση.
Όπως τονίζεται στο έγγραφο, « Αξιότιμε κ Πρόεδρε
Όσον αφορά στις δηλώσεις σας που εσφαλμένα αναφέρεστε ότι η ΥΠΕ αρνείται την συνεργασία με Στρατιωτικό Ιατρό Ογκολόγο προκειμένου να συνεργαστεί με το ΓΝ Βόλου επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι , η ΥΠΕ όχι μόνο δεν αρνείται αλλά σήμερα μόλις παρέλαβε την απόφαση του ΔΣ του ΓΝ Βόλου (μετά από έγκριση μου) διαβίβασε ήδη προς το Υπουργείο υγείας το σχετικό αίτημα συνεργασίας με Στρατιωτικό Ιατρό Ογκολόγο προκειμένου να συνεργαστεί με το ΓΝ Βόλου.
1.Η μετακίνηση Στρατιωτικού Ιατρού σε δομή ΕΣΥ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αρμοδιότητα του Υπουργείων Εθνικής Αμύνης και του Υπουργείου Υγείας και όχι της ΥΠΕ όπως αναφέρεστε.
2 Η ΥΠΕ μετακινεί Ιατρό Ογκολόγο για να συνεπικουρεί στην Ιατρό κα Περδικούρη.
3.Η ΥΠΕ έχει έγκριση για συνεργασία. με μπλοκ παροχής υπηρεσιών με ιδιώτη Ιατρό αλλά δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον
4.Η κενή οργανική θέση που προέκυψε μετά την παραίτηση του Δ/ντη Κ Ρήγα έχει αποσταλεί στο Υπουργείο για προκήρυξη

Προσκαλώ τον Αξιότιμο κ Πρόεδρο στην ΥΠΕ για να την πλήρη ενημέρωση του για θέματα που άπτονται στη λειτουργία του ΓΝ Βόλου.

Με εκτίμηση
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.