Φιλόζωοι φτιάχνουν λαμπάδες για να φροντίσουν τα αδέσποτα του Βόλου

Ενώ απευθύνουν έκκληση στους συμπολίτες για φιλοξενία αδέσποτων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρά τη πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου δημιουργούν χειροποίητες λαμπάδες και άλλα διακοσμητικά για το Πάσχα, προσπαθώντας με τα έσοδα να φροντίσουν τα αδέσποτα της πόλης.
Μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες με κεραμικά και ξύλινα στοιχεία σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς και διακοσμητικά κουνελάκια είναι μερικές από τις δημιουργίες των φιλόζωων.
Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου απευθύνει κάλεσμα ενίσχυσης στους συμπολίτες, ζητώντας τους να αγοράσουν μία λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους , από αρωματικό κερί ελληνικής κατασκευής, προκειμένου με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να ενισχύσουν τη σίτιση και την ιατρο φαρμακευτική περίθαλψη των αδέσποτων της πόλης .
Έκκληση για φιλοξενία αδέσποτων
Όπως πρόσφατα ανέδειξε το magnesianews.gr , το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα αδέσποτα της πόλης, με αποτέλεσμα η Φιλοζωική Ομάδα να απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες προκειμένου να φιλοξενήσου νεογέννητα σκυλάκια και γατάκια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σελίδα της Φιλοζωικής στο facebook την φόρμα φιλοξενίας , όπου μπορούν να την συμπληρώσουν και να την αποστείλουν στο email της ομάδας: [email protected] ή να την εκτυπώσεις, να τη συμπληρώσουν χειρόγραφα και να αποστείλουν τις απαντήσεις σε φωτογραφία πάλι στο ίδιο email.
Όπως σημειώνουν οι φιλόζωοι η ανάγκη για φιλοξενίες είναι τεράστια καθώς καθημερινά βρίσκονται πεταμένα και εγκαταλελειμμένα ζώα σε κάθε σημείο της πόλης. Η κατάσταση, τονίζουν, είναι υπεράνω των δυνατοτήτων τους, γι’ αυτό και ζητούν τη στήριξη όλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.