Το φορτηγό του αδελφού της πυροβόλησε μια 39χρονη στο Νότιο Πήλιο!

Ακούσια νοσηλεία της μετά από αίτημα της οικογένειας

Το φορτηγό του αδελφού της πέτυχαν τα σκάγια δύο πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο, με το οποίο έριξε στον αέρα μια 39χρονη γυναίκα, σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Η γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας που της άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και την έστειλε για ψυχιατρική εξέταση, μετά από αίτημα της οικογένειάς της.
Ωστόσο οι γιατροί διέγνωσαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα (φοβίες, σύνδρομο καταδίωξης), ωστόσο έκριναν ότι δεν χρίζει νοσηλείας και αφέθηκε ελεύθερη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα κατέθεσε ότι βγήκε από το σπίτι (που βρίσκεται απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό) και πυροβόλησε γιατί γάβγιζαν σκυλιά, ενώ τα σκάγια από τους πυροβολισμούς προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στο φορτηγό του 30χρονου αδελφού της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κυνηγετικά όπλα της γυναίκας και του αδελφού της που υπήρχαν στο σπίτι (γιατί παλιότερα είχε σημειωθεί επεισόδιο και ο 30χρονος είπε απειλήσει με το όπλο τον αδελφή του).
Η γυναίκα μετά την εξέταση από ψυχίατρο αφέθηκε ελεύθερη, καθώς ο αδελφός της δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.