Μια γυναίκα απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες από τη φωτιά σε διαμέρισμα

Στην περιοχή Ξηρόκαμπου Νέας Ιωνίας

Μια νεαρή γυναίκα, απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες, από το μπάνιο διαμερίσματος στις εργατικές κατοικίες στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας, μετά από φωτιά που ξέσπασε, σήμερα λίγο μετά τις 6.15 το απόγευμα από άγνωστη αιτία.
Στο διαμέρισμα σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν τρία άτομα, η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και δύο άντρες που δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς.

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες, που περιόρισαν και κατέσβησαν άμεσα τη φωτιά, ενώ στο συμβάν βρέθηκε και ο διοικητής της Π.Υ Βόλου, αντιπύραρχος Χαρ. Πόζογλου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές μέσα στο διαμέρισμα, ωστόσο η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών ήταν καθοριστική και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Σε δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Πόζογλου είπε ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα κι ήταν άμεση η κινητοποίηση με τέσσερα οχήματα και 14 άτομα και από την φωτιά, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.
«Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουμε, κατά την ώρα που επιχείρησαν οι άντρες για την κατάσβεση της φωτιάς, υπήρχε μια γυναίκα νεαρής ηλικίας στο σπίτι η οποία απεγκλωβίστηκε άμεσα και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι έμεναν τρία άτομα στο διαμέρισμα και οι δύο βρισκόταν εκτός. Η φωτιά δεν έχει σύνορα, αλλά λόγω της άμεσης επέμβασης της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε και δεν επεκτάθηκε», τόνισε.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βόλου, ενώ δεν έγιναν γνωστές οι συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά και από ποιο χώρο του διαμερίσματος ξεκίνησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.