Δ. Πέγιος: «Ζητώ αποκατάσταση του ονόματός μου από τον Αχ. Μπέο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πικραμένος … εμφανίστηκε σήμερα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «9,86» και στο Χρήστο Λουκά όπου μίλησε το πρωί, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου, Δημήτρης Πέγιος με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στον αέρα του «Άστρα» και την εκπομπή του Δ. Μαρέδη, όπου έκανε παρέμβαση ο Αχιλλέας Μπέος «αδειάζοντας» τον πιο στενό του συνεργάτη, αποκαλώντας τον ουσιαστικά άσχετο και ότι έχει μπερδευτεί με την εκπομπή αθλητικού περιεχομένου που κάνει και συνομιλεί με … μεθυσμένους.
Όπως διεφάνη από τη σημερινή συζήτηση, ο κ. Πέγιος δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά απ΄ τον κ. Μπέο, θεωρώντας ότι κάνει σωστά τη δουλειά του, έχοντας μάλιστα «πάνω» του, τις περισσότερες και κομβικές για το δήμο Βόλου, αρμοδιότητες.
Ο αντιδήμαρχος Βόλου, ζήτησε από τον Αχ. Μπέο, την αποκατάσταση του ονόματός του με μία ίσως ανακοίνωση. Περιμένει μια συγνώμη, μια διορθωτική ανακοίνωση από τον σε αργία δήμαρχο που θα τον αποκαταστήσει, αφού όπως είπε αυτό που συνέβη χθες στον τηλεοπτικό αέρα, ήταν άδικο για τον ίδιο. «Κάποιος δεν ενημέρωσε σωστά το δήμαρχο» είπε, «λάθη όλοι κάνουμε, αρκεί να τα αναγνωρίζουμε» τόνισε ο κ. Πέγιος, που περιμένει μια ανακοίνωση για να θεωρήσει λήξαν το θέμα, αλλιώς θα σκεφτεί τι θα πράξει.
Ο κ. Πέγιος, ρωτήθηκε από τον Χρ. Λουκά, αν ενόχλησε τον σε αργία δήμαρχο, το γεγονός, ότι ο ίδιος είναι «κοντά στον Ολυμπιακό», αλλά όπως υποστήριξε, «δε νομίζω, είναι γνωστό ότι αγαπάω τον Ολυμπιακό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.