Γέμισε ολόκληρη περιοχή αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου κατά γείτονά του

Φυλάκιση σε 39χρονο για συκοφαντική δυσφήμιση

Ένοχο έκρινε έναν 39χρονο που κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμιση το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.
Ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με 52χρονο γείτονά του σε περιοχή γειτονική του Βόλου, διότι του έκανε καταγγελίες για ηχορύπανση, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει, με αποτέλεσμα να σφραγιστεί τέσσερις φορές.

Ο 39χρονος τύπωση αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου κατά του 52χρονου και τη νύχτα της 31 Μαΐου προς 1 Ιουνίου 2016, κόλλησε τα αυτοκόλλητα στην περιοχή κατοικίας του γείτονά του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος τοποθέτησε αυτοκόλλητα σε πινακίδες, κάδους απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες καταστημάτων και φαρμακείων, στα οποία αναγραφόταν το όνομα του μηνυτή.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου και ο μηνυτής, που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε τι του τηλεφώνησαν για τα αυτοκόλλητα και το περιεχόμενο όσων ανέγραφαν, ο ίδιος και ο πατέρας του έπαθαν σοκ και μάλιστα έκανε τρεις μήνες να βγει από το σπίτι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.