Για δύο εβδομάδες τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην παραλία του Βόλου

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα

Για δύο εβδομάδες θα ισχύουν απ΄ την ερχόμενη Δευτέρα, τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην παραλία του Βόλου, ενώ θα έχον ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου το Υδ. Βόλου, «έγινε δεκτή από την Πολιτική Προστασία και ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, η πρόταση του Δήμου Βόλου, με βάση την εισήγηση της Λιμενικής Αρχής Βόλου και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΟΛΒ η επιβολή περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού, στην παραλία του Βόλου.
Συγκεκριμένα ο περιορισμός αφορά το τμήμα της παραλίας από την είσοδο του λιμανιού, δηλαδή την οδό Κ. Καρτάλη μέχρι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτήριο Παπαστράτου) και από την οδό Φιλελλήνων, καθ όλο το μήκος του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι την προέκταση της οδού Περραιβού.
Οι ημέρες και ώρες απαγόρευσης ορίζονται από την Δευτέρα 6 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, για τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.