Νεκρό εντόπισαν πυροσβέστες 70χρονο στο Βόλο

φωτο αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τους κάλεσε ο γιός του που δεν είχε επικοινωνία με τον πατέρα του

Αντιμέτωποι με έναν νεκρό συμπολίτη, ηλικίας 70 χρονών, βρέθηκαν οι πυροσβέστες σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, που κλήθηκαν για παροχή βοήθειας από τον γιό του.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε από τον γιό του άτυχου άνδρα για συνδρομή, προκειμένου να μπουν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Παγασών 119, στο Βόλο.
Στο σπίτι πήγαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, που επειδή η είσοδος είχε κλειδί από μέσα, ανέβηκαν με σκάλα στη βεράντα του πρώτου ορόφου και μπήκαν στο διαμέρισμα αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα.

Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 70χρονο άνδρα που ήταν νεκρός και εκτιμάται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, καθώς έπασχε από επιληψία.
Στο σπίτι πήγε περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη σορό στο Νοσοκομείο, ενώ η λήξη του συμβάντος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δόθηκε στις 15.30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.