Γιορτή στο ΚΗΦΗ Βόλου με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Δήμου Βόλου «ΟΡΦΕΑΣ»

Εκδήλωση με τη συμμετοχή των προπρονηπίων του Παιδικού Σταθμού Δήμου Βόλου(Ορφέας) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στη δομή του ΚΗΦΗ Βόλου.

Με την ενθάρρυνση των δασκάλων τους τα παιδιά μας τραγούδησαν τα Κάλαντα του Λαζάρου. Στη συνέχεια, ηλικιωμένοι και παιδιά αντάλλαξαν χειροποίητες ευχετήριες κάρτες για το Πάσχα. Συγκινητική ιδέα της εκδήλωσης, μας είπαν οι ωφελούμενοι μας, καθώς δήλωσαν ότι πέρασαν υπέροχες στιγμές με τα παιδιά.

Σκοπός της αλληλεπίδρασης αυτής ήταν η γεφύρωση των σχέσεων ηλικιωμένων και παιδιών με το συναισθηματικό όφελος να είναι μεγάλο.

Σημειώνεται ότι το ΚΗΦΗ Βόλου απασχολεί δωρεάν άτομα τρίτης και τέταρτης ηλικίας που δεν δύναται να αυτοεξυπηρετηθούν αυτόνομα. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι νοσηλευτική φροντίδα, ψυχολογική υποστήριξη σε ωφελούμενους και φροντιστές, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης και φυσικοθεραπεία. Η δομή αποτελεί συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΗΦΗ Βόλου μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο 2421035578.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.