Γυναίκες ήρθαν στα… χέρια σε γυμναστήριο στη Νέα Ιωνία

Καταδικάστηκε η μια εξ αυτών

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών καταδίκασε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 29χρονη υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνταν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οπλοφορία και οπλοχρησία, σε βάρος μιας 38χρονης συμπατριώτισσάς της ενώ βρισκόταν σε γυμναστήριο στη Ν. Ιωνία. Η δεύτερη γυναίκα, που απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, αθωώθηκε.
Οι δύο γυναίκες είχαν προηγούμενα και στις 30 Μαρτίου 2018 βρέθηκαν στο γυμναστήριο, οπότε η 29χρονη, που είχε πάνω της μαχαίρι, άρχισε να μαλώνει και ήρθαν στα χέρια με τη συμπατριώτισσά της. Πάνω στην πάλη η νεαρή τραυμάτισε στον καρπό την 38χρονη και της προκάλεσε θλαστικό τραύμα, με αποτέλεσμα η δεύτερη να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν εκατέρωθεν, η υπόθεση έφτασε στη δικαστική αίθουσα, με τις δύο γυναίκες να είναι κατηγορούμενες και μάρτυρες κατηγορίας.
Το Δικαστήριο έκρινε ένοχη την 29χρονη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.