Γύρισαν πίσω 437 λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ- Δεν είχαν διεύθυνση αποστολής

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ενώ οι καταναλωτές θα δουν το ποσό το επόμενο τρίμηνο ως ανεξόφλητη οφειλή!

Λόγω αστοχίας του προγράμματος μηχανοργάνωσης, σε 437 ειδοποιητήρια λογαριασμών ύδρευσης του 3ου τριμήνου του 2020, δεν εκτυπώθηκε η διεύθυνση αποστολής, με αποτέλεσμα να επιστραφούν στην ΔΕΥΑΜΒ, όπως ανακοίνωσε σχετικά η Επιχείρηση.
Τα ποσά των λογαριασμών που δεν κατέληξαν στους καταναλωτές, θα εμφανιστούν στον επόμενο λογαριασμό ( του 4ου τριμήνου του 2020) σαν “ανεξόφλητη οφειλή”.
Από τη ΔΕΥΑΜΒ παρακαλούνται οι καταναλωτές, στους οποίους αφορά το πρόβλημα, να προσέρχονται στα γραφεία της Υπηρεσίας για τον διακανονισμό του θέματος.
Ωστόσο, από την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ προκύπτει πρόβλημα για όλους αυτούς τους λογαριασμούς, καθώς οι καταναλωτές το επόμενο τρίμηνο θα δουν έναν φουσκωμένο λογαριασμό, με δυο ουσιαστικά τρίμηνα χρέωσης και το αν θα μπορέσουν να εξοφλήσουν και τους δύο λογαριασμούς μαζί είναι ένα σοβαρό ερώτημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.