Το θέμα της ασφάλειας θέτει στην εκπομπή του «Για μια χούφτα τουρίστες» ο Νίκος Σαρούκος αυτό το Σάββατο στο Ράδιο ΕΝΑ 102.5.
Όπως σημειώνει «η 28η Φεβρουαρίου κάποτε σήμαινε την ημερολογιακή, αλλά και «ψυχολογική» μας μετάβαση, από τον Χειμώνα στην Άνοιξη.
Ωστόσο, εδώ και τρία χρόνια, η ημέρα αυτή έχει «βαρύνει». «Βάρυνε» στις ψυχές μας, στη σκέψη μας…
Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε για Ασφάλεια. Δηλαδή, για την πρώτη, απόλυτη και ακρογωνιαία συνθήκη για την δημιουργία και εξέλιξη της τουριστικής μας ταυτότητας. Πάμε να θυμηθούμε ζητήματα και επισημάνσεις για την Πυρασφάλεια στα τουριστικά καταλύματα, για την πρόσβαση, για τα κιγκλιδώματα, για τα κλιμακοστάσια και άλλα πολλά.
Μια εξαιρετικά χρήσιμη εκπομπή, κάτι σαν άτυπο γραμμάτιο προς εξόφληση, λόγω της ημέρας, και όχι μόνο».
Αυτό το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις 12:00 το μεσημέρι, «Για Μια Χούφτα Τουρίστες», με το Νίκο Σαρούκο, πάντα στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5.
Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω της πύλης https://soundcloud.com/radioenavolos καθώς και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 12:00
Η ασφάλεια στο επίκεντρο της εκπομπής του Ράδιο ΕΝΑ «Για μια χούφτα τουρίστες»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































