Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δώρισε 250 ευρώ στο ΚΔΑΠμεΑ Βόλου

Θα ενισχυθούν οικογένειες των ωφελούμενων που έχουν ανάγκη

Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας  η οποία ενίσχυσε το ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Βόλου με το ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες ωφελούμενων της δομής που έχουν ανάγκη.

Σήμερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γιώργος Ντιζές, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας κ. Στέφανος Καρκάλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας κ. Ανάργυρος Διχτάς παρέδωσαν στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής  Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Βούλα Αναγνώστου Στάθη και στην Υπεύθυνη του ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Βόλου Βασιλική Πανοπούλου την σχετική επιταγή.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν  από το πασχαλινό bazaar που πραγματοποίησαν οι παραπάνω ενώσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με την στήριξη  των  αστυνομικών υπαλλήλων Μαγνησίας. «Μια έμπρακτη κίνηση αγάπης για μια κοινωνία συμπερίληψης που όλοι έχουμε ανάγκη . Τους ευχαριστούμε από καρδίας που είναι πάντα δίπλα μας και μας κάνουν περήφανους για το έργο που επιτελούν καθώς και για την κοινωνική τους δράση», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΔΑΠμεΑ .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.