Η αξιοποίηση των αποθηκών του Τελωνείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Απόφαση για την αξιοποίηση των δύο διατηρητέων αποθηκών που βρίσκονται εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου, καλείται να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο.
Στη συνεδρίαση θα εγκριθεί η έκθεση πεπραγμένων 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου και θα ληφθεί απόφαση ορισμού ορκωτού ελεγκτή-λογιστή και αναπληρωτή αυτού, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Βόλου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.

Ακόμη θα ληφθεί απόφαση απόφασης περί προγραμματισμού πρόσληψης προσωπικού, για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για το έτος 2018, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και απόφαση σύναψης συμβάσεως μίσθωσης έργου για το έτος 2018.
Το Δ.Σ. θα εγκρίνει τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Βόλου και θα λάβει αποφάσεις για τα έργα του ΕΣΠΑ όπως βελτίωση υποδομής του γραφείου τεκμηρίωσης και απασχόλησης, παρεμβάσεις για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, επισκευή του φέροντα οργανισμού του Δημοτικού Θεάτρου, ανάπλαση της περιοχής Παλαιού Λιμεναρχείου, δημιουργία χώρου στάθμευσης στον πρώην κινηματογράφο «Νίκη», επέκταση δικτύου ποδηλατοδρόμων και παρέμβαση στη Μαιάνδρου για δημιουργία θέσεων στάθμευσης.
Τέλος θα ληφθεί απόφαση για την έγκριση εγκατάστασης 85 στη Ν. Ιωνία και 116 στον Βόλο, υπαίθριων Τηλεπικοινωνιακών καμπίνων, ενώ θα εγκριθεί απόφαση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που αφορά στην τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της επιχείρησης.

Η Οικονομική Επιτροπή
Στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή, που θα υποβάλει το πρακτικό του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για “Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Κ.Α.Π.Η. και Δημόσιας Υγείας (του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, και του Κοινωνικού Παντοπωλείου), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλου, της Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βαθμιας Εκπαίδευσης και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Και της ΔΕΥΑΜΒ διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 € με ΦΠΑ.
Επίσης θα γίνει υποβολή του πρακτικού κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού και ανάδειξης οριστικού αναδόχου για την «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημ. Ενοτ. Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, διάρκειας δώδεκα μηνών (από την υπογραφή της σύμβασης)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.