Η Δέσποινα Κότογλου αντιδήμαρχος Παιδείας μέχρι το 2019

Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα στο δήμαρχο Βόλου η αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία-Μποντού-Τοκαλή και τη θέση της παίρνει η Δέσποινα Κότογλου.
Η απόφαση, που υπογράφει ο Θάνος Θεοδώρου, δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» και σύμφωνα με πληροφορίες η αντικατάσταση της κας Μποντού κρίθηκε να γίνει μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς ώστε η νέα αντιδήμαρχος να αναλάβει ουσιαστικά καθήκοντα από την επόμενη σχολική χρονιά.

Στην απόφαση του Θ. Θεοδώρου αναφέρεται ότι “αποδεχόμαστε την αριθ. πρωτ. 52688/26-6-2017 έγγραφη επιστολή- δήλωση παραίτησης της Γεωργίας Μποντού- Τοκαλή από τη θέση της αντιδηµάρχου Παιδείας- Πολιτισµού.
Σε αντικατάσταση της κ. Γεωργίας Μποντού- Τοκαλή ορίζουµε ως αντιδήµαρχο Παιδείας- Πολιτισµού , από 1-7-2017 (έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης) και για το υπόλοιπο της θητείας αντιδηµάρχων, ήτοι έως και 31-8-2019, τη δηµοτική σύµβουλο της πλειοψηφίας κ. ∆έσποινα Κότογλου και της µεταβιβάζουµε τις αρµοδιότητες που σαφώς περιγράφονται στην εν λόγω απόφασή µας και οι οποίες είχαν ανατεθεί στην παραιτηθείσα αντιδήµαρχο κ. Γεωργία Μποντού- Τοκαλή”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.