Η επιτροπή αγώνα κατά της καύσης στηρίζει το συλλαλητήριο

Η επιτροπή αγώνα πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ στηρίζει και συμμετέχει με πανό στη συγκέντρωση κατά της καύσης σκουπιδιών αύριο Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 19:00 στην παραλία του Βόλου, όπως κάνει σε όλες τις δράσεις από όπου κι αν διοργανώνονται και είναι κατά της καύσης σκουπιδιών.
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε όλο και περισσότερους φορείς-συλλόγους να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα κι ελπίζουμε να παγιωθεί η συμμετοχή τους σε αυτόν. Απαιτείται συλλογική και δυναμική κινητοποίηση όλης της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να νικηθεί η πολυεθνική και οι ντόπιοι συνεργάτες της ώστε να σταματήσει η καύση σκουπιδιών τόσο στην ΑΓΕΤ-Lafarge όσο και σε όλη τη χώρα, όπως προωθεί η κυβερνητική πολιτική», αναφέρει σε ανακοίνωση.

Οι προγραμματισμένες της δράσεις – καθαρισμός Αναύρου, παιχνίδι κι εργαστήριο για παιδιά – θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο την προκαθορισμένη ώρα στις 18.30 όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και έναν μήνα στο πλαίσιο της συμμετοχής στο “7 for earth project” με άλλες 11 πόλεις και 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

«Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία να συμμετέχουν στη συγκέντρωση. Ο κοινός σκοπός είναι πολύ μεγάλος και δεν περισσεύει ενέργεια για μικροσυμφέροντα και εγωισμούς. Η Επιτροπή από την γέννησή της έως σήμερα ενώνει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ιδεολογίας, κομματικών προτιμήσεων, χαρακτηριστικών προσωπικότητας. Όλοι μαζί για έναν Βόλο καθαρό σε αέρα και συνειδήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της επιτροπής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.