Η Πέπη Παπανδρέου παρέδωσε τη “σκυτάλη” της προεδρίας της ΕΛΕΠΑΠ στον Χάρη Σιούρα

Μετά από 15 χρόνια στην προεδρία

Με νέα Διοίκηση, αλλά με την ίδια δυναμική, συνεχίζει το πολύπλευρο έργο της στη Μαγνησία η ΕΛΕΠΑΠ.
Μετά από 15 χρόνια, ακούραστης και ανιδιοτελούς προσφοράς, η κ. Πέπη Παπανδρέου παρέδωσε τη “σκυτάλη” της προεδρίας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, στον κ. Χάρη Σιούρα, παλιό και έμπειρο άλλωστε, διοικητικό μέλος της.
Η κ. Παπανδρέου, η οποία ανακηρύχθηκε Επίτιμη Πρόεδρος του Παραρτήματος από την Κεντρική ΕΛΕΠΑΠ, για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά της, παραμένει δίπλα και κοντά στην ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία και εθελοντική διάθεση της. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, που προσέφεραν από το περίσσευμα της καρδιάς τους και από τον περιορισμένο χρόνο τους, σ’ αυτό τον τόσο ευαίσθητο κοινωνικό τομέα.
Η καινούργια Διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ, έχει ανανεωθεί σε πρόσωπα, άρα σε προτάσεις, ιδέες, δυναμική, αλλά στηρίζεται και σε πρόσωπα που συνεχίζουν να είναι μαζί μας, ακούραστα, αγόγγυστα, δημιουργικά.
Έτσι η νέα Τοπική Διοικούσα Επιτροπή έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χάρης Σιούρας,
Α’ Αντιπρόεδρος: Ν. Παπαγεωργάκη –Χανδέλη,
Β΄ Αντιπρόεδρος: Μ. Γεωργατζοπούλου -Παπαρήγα,
Γραμματέας: Ευτ. Καραγιάννη,
Ταμίας: Αρτ. Μπακοπούλου

Μέλη: Κ. Καραμπίνη, Μ. Κόκκαλη, Ιουλ. Νησιώτου, Ελ. Σταμούλη
Αναπληρωματικά Μέλη: Ελ. Μαργαρίτη, Ν. Ροδίτη, Ελ. Ρούσσου

Επίτιμη Πρόεδρος: Π. Παπανδρέου

Συνεχίζοντας, λοιπόν, το έργο της η ΕΛΕΠΑΠ, σε νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη του Βόλου και με ανανεωμένη Διοίκηση, απευθύνεται στην πάντα παρούσα τοπική κοινωνία, με τη βεβαιότητα ότι θα την έχει δίπλα της διαρκή αρωγό και συνοδοιπόρο και ιδιαίτερα κάτω από τις αντίξοες παρούσες συνθήκες.
Το Παράρτημα, έχει πάντα ανοιχτές πόρτες και παρουσία στην πόλη, όπως και διαρκή “συνομιλία” με τον κόσμο. Με εκδηλώσεις, παρεμβάσεις, ημερίδες και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό-θεραπευτικό έργο.
Γι’ αυτό η ΕΛΕΠΑΠ σας θέλει δίπλα της!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.