Η RE/MAX ΔΟΜΗ στο Elite summit broker meeting 2018

Ο Κος Καραγιάννης 2ος από αριστερά και πλαισιωμένος από τους καλύτερους Brokers της Ελλάδας.

Η RE/MAX Δομή, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Καραγιάννη στα πλαίσια της διεξαγωγής του Elite summit broker meeting 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στη Βιέννη της Αυστρίας, συμμετείχε δια εκπροσώπου της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ήταν ο Βroker και ιδιοκτήτης της RE/MAX Δομή Κος Ιωάννης Δ. Καραγιάννης ο οποίος δέχθηκε συγχαρητήρια για την κατάταξη του γραφείου του στην 4η θέση της χρυσής top πεντάδας του Πανελλαδικού δικτύου, καθώς και για την πολύ καλή θέση ανάμεσα στα καλύτερα 100 γραφεία RE/MAX της Ευρώπης.

Ο Κος Καραγιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς Brokers της Ευρώπης και συζήτησε μαζί τους για τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα του real estate στην Ελλάδα καθώς και για τους μελλοντικούς του στόχους.

Αντιστοίχως όλα τα μέλη του δικτύου της Ευρώπης αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για τα προβλήματα, τα οποία καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν καθώς επίσης και για τις νέες προκλήσεις της εποχής που διανύουμε.

Το Elite summit broker meeting 2018 διήρκησε από τις 19 έως 20 Νοεμβρίου και η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Κος Καραγιάννης αφού επέστρεψε, ενημέρωσε όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας για την εμπειρία του και μετέδωσε σε όλους μας τα πολύ ένθερμα σχόλια της Ευρώπης για το έργο μας.

Το μήνυμα του Κου Καραγιάννη από τη Βιέννη “η τεχνολογία θα κατακλύσει το χώρο του real estate προς όφελος των ιδιοκτητών και αγοραστών ακινήτων”.

Άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο ηχηρό όνομα της RE/MAX, το οποίο και αντιπροσωπεύουμε με συνέπεια στο Νομό Μαγνησίας εδώ και έντεκα χρόνια και φυσικά απέναντι στους πελάτες μας, οι οποίοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.