Η Validata Group ανακοινώνει νέο Κέντρο Τεχνολογίας στο Βόλο

Στόχος της εταιρίας είναι να προσλάβει περισσότερα από 30 στελέχη

Η Validata Group, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με καινοτόμες, cloud-native λύσεις software test automation, DataOps και DevOps βασισμένες σε Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) , Robotic Process Automation και Analytics για το χώρο των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα ανακοινώνοντας τη στελέχωση νέου Τεχνολογικού Κέντρου στο Βόλο, Μαγνησίας.

Αυξάνοντας σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, θέτει σε εφαρμογή ένα ισχυρό πλάνο προσλήψεων για τα επόμενα χρόνια σε ρόλους που σχετίζονται με την τεχνολογία. Στόχος της Validata Group είναι να προσλάβει περισσότερα από 30 στελέχη στον Βόλο, στην πρώτη φάση στελέχωσης του κέντρου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογικής επαγγελματικής κοινότητας της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας γενικότερά.

Με αφετηρία το παραπάνω πλάνο προσλήψεων, ενισχύουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη συνεργασία μας με τα πανεπιστήμια της χώρας, με στόχο να φέρουμε πιο κοντά την ακαδημαϊκή κοινότητα με την αγορά εργασίας. Επιπλέον, η επιτυχής συνεργασία μας με φορείς και ερευνητικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, το Λονδίνο και την Κύπρο συνέβαλε στην εφαρμογή καινοτομικών αποτελεσμάτων, νέας επιστημονικής γνώσης και τεχνολογίας στα προϊόντα μας, μέσω της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης (R&D).

Αναζητούμε τα στελέχη του μέλλοντος, και απευθυνόμαστε σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ , δίνοντας τους την ευκαιρία να εκπαιδευθούν, να αναπτύξουν δεξιότητες και να εργαστούν. Οι προσλήψεις αυτές θα αφορούν στο product engineering, design and development νέων προϊόντων και λύσεων στους τομείς data, AI και automation.

Τα στελέχη θα επιλεχθούν με κριτήριο την εξειδίκευση και την εμπειρία τους στους παρακάτω τομείς, σε συνδυασμό και με τις αξίες και το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο:
• Σπουδές Computer Science ή παρόμοιο κύκλο σπουδών
• Κορυφαίες τεχνολογίες όπως Microsoft, Τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), Robotic Process Automation (RPA), ανάλυση δεδομένων, αυτοματισμοί και μηχανική μάθηση (Machine Learning).
• Γλώσσες προγραμματισμού όπως C#, Python, Angular.
• Διεπαφές προγραμματιστικών εφαρμογών (ΑPIs) και microservices.
• Προηγμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού (Agile, DevOps)

Έχοντας παρουσία στην Ελλάδα και γραφεία στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.α. και διεθνείς αναγνωρίσεις, η εταιρεία και τα προϊόντα της έχουν επιλεγεί από κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, συμβάλλοντας επιτυχώς στο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της.

Ο CEO του ομίλου ανέφερε σχετικά, “Περήφανοι για την πορεία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την στρατηγική επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Ο πρωταρχικός στόχος της Validata Group, έχοντας πάντα ορίζοντα την καινοτομία και βασισμένοι στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, είναι η δέσμευση να προσφέρουμε τις καλύτερες και τεχνολογικά προηγμένες δυνατές λύσεις για τους πελάτες μας και να είμαστε αναφαίρετο κομμάτι της εξέλιξης τους στην ψηφιακή εποχή.»

Για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, στείλτε email στο recruit@validata-software.com ή μπορείτε να επισκεφτείτε https://www.validata-software.com/careers

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.