Η βάπτιση έφερε χορούς με… πρόστιμο και σφράγιση ψησταριάς στη Νέα Ιωνία

Ρητή δικάσιμος σε δύο για παραβίαση των μέτρων και διατάραξη κοινής ησυχίας

Η τελετή βάπτισης που είχαν ρομά σε γνωστή ψησταριά στη Ν. Ιωνία έφερε συνωστισμό 40 ατόμων που χόρευαν όρθιοι, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 € καθώς επίσης και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες.
Ο 45χρονος ιδιοκτήτης της ψησταριάς συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του, στον αύλειο χώρο του οποίου διασκέδαζαν όρθια 40 άτομα, δημιουργώντας συνωστισμό, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος, για να οριστεί σε βάρος του ρητή δικάσιμος.

Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, συνελήφθη στη Σούρπη, από Αστυνομικούς του Α.Τ Αλμυρού, ένας 40χρονος, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «οβελιστήριο» και να παίζει ζωντανή μουσική με ορχήστρα αποτελούμενη από δύο όργανα συνδεμένα με ενισχυτή και ηχείο, τα οποία βρισκόντουσαν σε εξωτερικό χώρο, στερούμενος άδειας μουσικών οργάνων ενώ παράλληλα διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.