Ιφ.Ηλιοπούλου στο Ράδιο ΕΝΑ για την εκπομπή Τέλλογλου: Έβγαλε αθώα την καύση σκουπιδιών

Ωστόσο, το μέλος της Επιτροπής Πολιτών είπε πως ο μέσος τηλεθεατής αντιλήφθηκε το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης

Δεν θίχθηκε καθόλου το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών στην χθεσινοβραδινή εκπομπή “Special Report” του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλολγου, που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με την κ. Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης. Θέμα της εκπομπής ήταν η αέρια ρύπανση στο Βόλο και η κ. Ηλιοπούλου μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη ανέφερε πως υπάρχει μία απογοήτευση ως Επιτροπή, καθώς το μέλος της κ. Στέλιος Λημνιός εμφανίστηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για το πρόβλημα μόλις 40 δευτερόλεπτα, όταν η συνάντηση με τον κ. Τέλλογλου διήρκησε ώρες.
Παρόλα αυτά η ίδια κρατά το θετικό του ζητήματος κι αυτό είναι πως ο μέσος τηλεθεατής αντιλήφθηκε ότι στο Βόλο σίγουρα υπάρχει ένα πρόβλημα με την αέρια ρύπανση.
Βέβαια η ίδια έθιξε ως πολύ σημαντικό θέμα ότι μία στις τρεις ημέρες ο Βόλος έχει υπέρβαση στα μικροσωματίδια, όπως σημείωσε ο κ. Σαχαρίδης,Επίκουρος Καθηγητής στοΤμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και μέλος της ομάδας Γουργουλιάνη, όπου ερευνά το ζήτημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.