Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου , διοργανώνει στο ARTE LIBRE GALLERIA, (πολυχώρος Τσαλαπάτα), στο Βόλο, ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων και mini bazaar, με χειροποίητες κατασκευές, από τις 11:00 πμ έως τις 17:00 μμ..

Η ημέρα υιοθεσίας, είναι η τέλεια ευκαιρία, για να γνωρίσουν όλοι από κοντά “τα αδεσποτούλια “, καθώς και την ομάδα που τα φροντίζει. Εκεί θα βρίσκονται και αδέσποτα σκυλάκια από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου.

Είναι μια ευκαιρία όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον “δικό τους τετράποδο φίλο”, μιας και θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν από τον χώρο της εκδήλωσης, το σκυλάκι που θα “κλέψει την καρδιά τους “- με συμβόλαιο υιοθεσίας και δώρο σκυλολιχουδιές από την PEDIGREE.
Οι τετράποδοι φίλοι που θα υιοθετηθούν θα είναι εμβολιασμένοι, στειρωμένοι, αποπαρασιτωμένοι και θα φέρουν ηλεκτρονική σήμανση!
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως ξηρή τροφή (κροκέτες), ή κονσέρβες για σκύλους, αμπούλες και κολάρα εξωτερικής αποπαρασίτωσης, χάπια αποπαρασίτωσης, περιλαίμια, οδηγούς βόλτας, μπολάκια φαγητού, κουβέρτες και σπιτάκια, για χρήση τους στα αδέσποτα από τους εθελοντές της Φι.Ο.Β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.