Ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτικές πρακτικές και δράσεις των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας: μια πολύτροπη και πολυθεματική πραγματικότητα», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Απριλίου στις 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, (πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο), Γεωργίου Καρτάλη 72 με Ροζού, στον Βόλο.
Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και από σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας.
Στο πλαίσιο της ημερίδας το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θα αναφερθεί στον πολυδιάστατο ρόλο του και θα αναδείξει σημαντικές εκπαιδευτικές πρακτικές και δράσεις εξωστρέφειας, οι οποίες συμβάλλουν στη συμπερίληψη και τη συναισθηματική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη των μαθητών και μαθητριών με αναπηρίες ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Εγγραφές έως την Τρίτη 1η Απριλίου. Η φόρμα εγγραφής ΕΔΩ.
Μετά τη λήξη της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Ημερίδα στο ΠΘ για τις εκπαιδευτικές πρακτικές των σχολείων ειδικής αγωγής της Μαγνησίας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































