Κ. Παπανάτσιου: Δεν θα ζητηθεί η επιστροφή δανείων των Συνεταιρισμών λόγω Τσέρνομπιλ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έλαβε ρητή διαβεβαίωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου

Στο θέμα των ανακτήσεων των επιχορηγήσεων των δανείων που έλαβαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί από την Αγροτική Τράπεζα το 1986, αναφέρεται η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΑ Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η βουλευτής δηλώνει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να δρομολογηθούν διαδικασίες ανάκτησης των ποσών που αντιστοιχούν σε επιχορηγήσεις των δανείων που είχαν λάβει οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί από την Αγροτική Τράπεζα το 1986, λόγω του ατυχήματος του Τσέρνομπιλ.

«Το Υπουργείο δεν είχε ποτέ αυτή τη πρόθεση και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την διαγραφή αυτών», αναφέρεται στο δελτίο της βουλευτού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.