Κανένα ίχνος του 81χρονου Βολιώτη παρά τις έρευνες

Κανένα ίχνος του 81χρονου Βασίλειου Τσιγγούδη, που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης δεν εντοπίστηκε στις τρεις μέρες που μεσολάβησαν, παρά τις έρευνες Αστυνομίας και εθελοντών, ενώ το Silver Alert της Γραμμής Ζωής, δεν φαίνεται να είχε αποτέλεσμα.
Αναφορές στην Αστυνομία ότι ο ηλικιωμένος εθεάθη στην περιοχή του Αγ. Ονουφρίου, το απόγευμα της Πέμπτης, είχαν αποτέλεσμα η Αστυνομία να «χτενίσει» όλη την περιοχή, ακόμη και στο ρέμα, αλλά η νύχτα εμπόδισε τις έρευνες.

Επίσης η κόρη του ηλικιωμένου έγινε αποδέκτης μαρτυρίας κατοίκου ότι εθεάθη στον Άγιο Ονούφριο το απόγευμα της Τρίτης.

Μαρτυρία ότι ο 81χρονος εθεάθη στην περιοχή του Αγ. Ονουφρίου να περιφέρεται άσκοπα είχε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων που έστειλε σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο Ένα» και τον Ηλία Κουτσερή, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης, Βασίλης Ηλιόπουλος, ομάδα συνδρομή στην Αστυνομία, χθες το πρωί, έγιναν έρευνες για 2,5 ώρες στον Κραυσίδωνα, από το ύψος του Αγ. Νικολάκη μέχρι και τη γέφυρα Γηροκομείου, χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς δεδομένα, ότι ο άνδρας που αγνοείται θα μπορούσε να έχει πέσει εκεί.

Ο Βασίλειος Τσιγγούδης, 81 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή του Άνω Βόλου, το πρωί της 12/10/21, όταν πήγε την καθιερωμένη του βόλτα σε κοντινό καφενείο και δεν επέστρεψε.

Το ίδιο απόγευμα, βρέθηκαν από περαστικό σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε καρό φανελένιο πουκάμισο, γκρι παντελόνι και μαύρα ή καφέ παπούτσια. Χρησιμοποιεί μπαστούνι.
Αν κάποιος συμπολίτης εντοπίσει τον ηλικιωμένο, μπορεί να επικοινωνήσει με το 100, με το τηλέφωνο 6944 226627 ή με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.