Καραμπατζάκη και προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με κυριότερα θέματα συζήτησης τη λήψη κανονιστικής απόφασης για τη μονοδρόμηση των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη και τον προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2017 και την έγκριση των τεσσάρων κυκλικών κόμβων, συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βόλου, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το σώμα θα λάβει απόφαση περί τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου – προσαύξηση των θέσεων του κλάδου ΔΕ Τεχνιτών κατά μία και νέα πρόβλεψη δύο θέσεων προσωπικού κλάδου ΔΕ Κλητήρων, απόφαση για τον προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2017 και πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την ίδρυση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.3879/2010 και θα εγκρίνει τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στην πρόταση υλοποίησης του έργου με τίτλο «Safety in School» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση περί παράτασης υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου με τίτλο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες» και για τη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα δακοκτονίας έτους 2017.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς Τ11, προϋπολογισμού 1.260.000 € και θα εγκρίνει τις μελέτες για προμήθεια λαμπτήρων και συμβατικών φωτιστικών, προϋπολογισμού 60.016 € και υδροτεχνική (Υδρογεωτεχνική) Μελέτη Επέκτασης Κοιμητηρίου Αγίου Γεωργίου Βόλου.

Ακόμη θα εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τεσσάρων (4) σύγχρονων κόμβων στο Δήμο Βόλου: 1.Δημαρχείο (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος). 2.Τελωνείο (Λαμπράκη-Παπαδιαμάντη). 3.ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη). 4.Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη)», προϋπολογισμού 1.600.000 € και τις μελέτες νομιμοποίησης λιμενικών κατασκευών στον αιγιαλό στο παραλιακό μέτωπο Ηρώων Πολυτεχνείου στη συνοικία Αγίας Ειρήνης και στον αιγιαλό στη θέση Λιμανάκι Αρχαίας «Πυράσσου» Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.

Το Δ.Σ. θα εγκρίνει μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του κόμβου Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας – Ε. Ο. Βόλου -Λάρισας και θα λάβει αποφάσεις για την κατάργηση της, κατά τη θερινή περίοδο, μονοδρόμησης της διαδρομής Βάκχου- Πανάκειας- Λεμάν- Δουλκέρογλου στις Ν. Παγασές, μονοδρόμηση της οδού Μητρ. Γρηγορίου, στο τμήμα αυτής από Πυράσσου έως Γρ. Λαμπράκη, για τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Κωνσταντά, από Παγασών έως επτά Πλατανίων στο Βόλο και για τη μονοδρόμηση των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου, του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας και με τη συμμετοχή της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου.

Η Οικονομική
Στις 13.00 τη Δευτέρα συνεδριάζει στο Δημαρχείο Βόλου η Οικονομική Επιτροπή που θα εγκρίνει τις μελέτες έγκριση και την κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για τον «Καθαρισμό περιαστικών δασών και περιαστικού πρασίνου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.400 € με το ΦΠΑ και για τη διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Βόλου για το έτος 2017» ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.375,20 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.