Κασσελάκης κατά Μπέου: «Γεμίζει με «σκουπίδια» τη δημόσια ζωή για να καλύψουν την οσμή της ανικανότητας του» (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η ανάρτηση του προέδρου των Δημοκρατών για το θέμα της ανακύκλωσης στον Βόλο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον Βόλο με την ανακύκλωση, η οποία, όπως κατήγγειλαν δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας για τον Βόλο καταλήγει στον ΧΥΤΑ και τα υλικά αντί να ανακυκλώνονται, θάβονται.
Ο κ. Κασσελάκης τα βάζει για ακόμη μία φορά με τον Αχ. Μπέο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο δήμαρχος Βόλου πιστεύει ότι πρέπει να καταλήγουν στη χωματερή, η ανακύκλωση, η ευθύνη, η λογοδοσία, η αξιοπρέπεια. Στηλιτεύει δε και τις δημόσιες δηλώσεις του για τον Ακύλα και τον Γιώργο Καπουτζίδη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αχ. Μπέος γεμίζει με «σκουπίδια» τη δημόσια ζωή για να καλύψουν την οσμή της ανικανότητας του.

Η ανάρτηση Κασσελάκη
«Η ανακύκλωση στον Βόλο καταλήγει στη χωματερή.
Γιατί ο Αχιλλέας Μπέος πιστεύει ότι εκεί πρέπει να καταλήγουν όλα: η ανακύκλωση, η ευθύνη, η λογοδοσία, η αξιοπρέπεια.
Γι’ αυτό και μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος με τις καταγγελίες, έκανε πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα: χυδαία επίθεση σε αυτούς που αποκάλυψαν την παρανομία και παράλληλα ομοφοβικό οχετό για να “πετάξει την μπάλα στην κερκίδα”.
Γνωστή τακτική: Γεμίζει με “σκουπίδια” τη δημόσια ζωή για να καλύψουν την οσμή της ανικανότητας του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.