Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά κέντρα της Μαγνησίας για τις ευρωεκλογές.
Οι πρώτοι σάκοι με το εκλογικό υλικό και τα βιβλία πρωτοκόλλου ψηφοφορίας έφτασαν στα Δικαστήρια από το απόγευμα της Κυριακής και μέχρι χθες το μεσημέρι είχε παραδοθεί το σύνολο των εκλογικών κέντρων της χερσαίας Μαγνησίας, ενώ αναμενόταν το απόγευμα οι σάκοι με το υλικό από τα εκλογικά κέντρα στα νησιών των Σποράδων.
Τα συνεργεία των δικαστικών υπαλλήλων από χθες το απόγευμα άρχισαν την καταμέτρηση των ψήφων, με αντιπαραβολή των αποτελεσμάτων που παρέδωσαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι με αυτό που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Αν υπάρχει διαφορά στις ψήφους, τότε θα ανοιχτούν οι σάκοι για να γίνει εκ νέου καταμέτρηση.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το Πρωτοδικείο Βόλου θα κάνει ανακήρυξη του εκλογικού αποτελέσματος και θα ενημερωθεί ο Άρειος Πάγος.
Αν υπάρχει διαφορά στις ψήφους, τότε θα ανοιχτούν οι σάκοι για να γίνει εκ νέου καταμέτρηση
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























