Καταγγελία της ΔΑΚΕ για τις εκλογές στο Νοσοκομείο

Διαμαρτυρία στη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις μεθοδεύσεις που περιήλθαν στην αντίληψή μας σε σχέση με την εκλογή των δύο αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του Νοσοκομείου στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Εργαζομένων στο Γ.Ν. Βόλου.

Όπως αναφέρει, το έγγραφο για την εκλογή δύο αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του νοσοκομείου και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο αναρτήθηκε μόνο σε δύο πίνακες ανακοινώσεων και δεν εστάλη με emailή να κοινοποιηθεί στα τμήματα του Νοσοκομείου όπως γίνεται κάθε φορά, με αποτέλεσμα ηδιορία για κατάθεση υποψηφιοτήτων να λήγει στις 12-7-2018.

«Ζητήσαμε από τη Διοίκηση να μην προχωρήσει τη διαδικασία και να υπάρξει παράταση ώστε να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι. Προκειμένου να δικαιολογηθούν έστειλαν στα τμήματα e mail στις 13:48 μ.μ. στο τέλος της βάρδιας γνωστοποιώντας την προκήρυξη των εκλογών», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την παράταξη, αντί να υπάρξει προσπάθεια να διορθωθεί η υποτιθέμενη αβλεψία η Διοίκηση συνέχισε απτόητη τη διαδικασία. Η ΔΑΚΕ εργαζομένων στο Νοσοκομείο καταγγέλλει την ανοχή της Διοίκησης στην προσπάθεια κάποιων μεθοδεύσεων και δολιότητας σε σχέση με την μη έγκαιρη αποστολή του εγγράφου που αφορά την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.