Καθαρισμός των ακτών από μέλη δύο φορέων

Η «ΔΙΟΔΟΣ ΑμKΕ –φορέας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης», μαζί με την «ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια», συμμετείχαν στην εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Αγαπώ την Πόλη μου».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ είναι αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία και στοχεύει στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες ψυχικές παθήσεις. Σε αυτή την πρωτοβουλία τα μέλη της θέλουν να δείξουν το καλό παράδειγμα σε όλους και ότι μπορούν και προσφέρουν ισότιμα ως ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες για το καλό της πόλη τους.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Δράση και Ενέργεια» έχει δώσει παρόν σε πολλές και αξιόλογες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όπως, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τον σωστό αερισμό στα σχολεία, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Σε ότι αφορά τα Άτομα με Αναπηρίες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια με τους εξειδικευμένους συνοδούς που διαθέτει διοργανώνει και υλοποιεί ειδικά προγράμματα προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες με υπαίθριες δραστηριότητες (πχ. καγιάκ, αναρρίχηση, σκι, πεζοπορίες και ποδήλατο βουνού).
kentro imeras 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.