Καθημερινή η στήριξη του «Εσταυρωμένου» σε όσους έχουν ανάγκη

Καθημερινή είναι η στήριξη του προσφέρει ο «Εσταυρωμένος» σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και καταφεύγουν στα γραφεία του για συμπαράσταση.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από την ιστοσελίδα του, χθες Τρίτη 18 Ιουνίου ο Εσταυρωμένος έδωσε αναγκαία είδη σε μία αποφυλακισθείσα γυναίκα 37 ετών, στον πατέρα μίας νέας ασθενούς, σε μία άνεργη μητέρα με άρρωστο κορίτσι και σε μια χειρουργημένη κυρία, ενώ και δέκα άλλοι επισκέπτες του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας- ΚΕ.Δ.Α.Β.- , έλαβαν οικονομικά βοηθήματα, τρόφιμα, είδη γενικής και ατομικής καθαριότητας, σαγιονάρες, χαρτί υγείας και κουζίνας, ενδύματα, υποδήματα, σερβιέτες, αντισηπτικά, χλωρίνη, σκόνη πλυσίματος, σφουγγάρια κουζίνας,

Παράλληλα, με την οικονομική η στήριξη μιας κυρίας που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της αγοράστηκε ένα φουρνάκι (αξίας 100 ευρώ) για την ενίσχυση ενός αποφυλακισθέντος, ένας κρατούμενος εν αδεία επισκέφτηκε το ΚΕ.Δ.Α.Β. και έλαβε οικονομικό βοήθημα, ενδύματα και ψυχολογική ενίσχυση, ενώ μία ηλικιωμένη κυρία πρόκειται να παραλάβει από το ΚΕ.Δ.Α.Β. ένα καινούργιο πλυντήριο για να καλύψει τις προσωπικές της ανάγκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.