Κάτοικοι Καραμπατζάκη: «Υπεύθυνη ενημέρωση απέναντι στον σκοταδισμό και την αλητεία»

Μήνυμα προς τη δημοτική αρχή

Μήνυμα προς τη Δημοτική Αρχή ότι τα μέλη της επιτροπής δημοτών Κραυσίδωνα και οι κάτοικοι της Καραμπατζάκη, παρά τα 30 χρόνια που διώκονται από την ελίτ του Βόλου, θα βρίσκονται στις επάλξεις για την ενημέρωση των συμπολιτών μας απέναντι στον σκοταδισμό και την ποδοσφαιρική αλητεία, δίνει το μέλος της επιτροπής Γιώργος Ινεπολόγλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που υπογράφει κατά τον Αϊνστάιν, οποιοσδήποτε ευφυής βλάκας μπορεί να κάνει τα πράγματα μεγαλύτερα, πιο περίπλοκα, πιο βίαια. Χρειάζεται το άγγιγμα της μεγαλοφυΐας -και πολύ θάρρος- για να κινηθούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πράγματα που λείπουν από την δημοτική αρχή.

«Η κίνηση ενημέρωσης του κόσμου, θεωρητικά, από τον δήμο Βόλου έρχεται κατόπιν εορτής. Δεν γνωρίζουν ότι πρώτα συλλαμβάνεται η θεωρία. Η πράξη έρχεται δεύτερη και έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο το μπούλινγκ της δημοτικής αρχής κατά συμπολιτών μας όσο και η καταστροφή του περιβάλλοντος.
Στην προσπάθεια εξευτελισμού των συμπολιτών μας δεν γινόμαστε κοινωνοί. Σας έδωσε το μάθημα δημοκρατίας ο συμπαθέστατος εργάτης που σύρατε με το ζόρι στο κατώφλι της αστυνομίας για να ψευδομαρτυρήσει και να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτά σας. Μπράβο φίλε παρόλο που το μεροκάματό σου είναι πενιχρό», τονίζει ο κ. Ινεπολόγλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αναλγησία και η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι η σημαία της δημοτικής αρχής. Θα τους χαρίσουμε την άνεση της μοναξιάς τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Εμείς θα είμαστε πάντα στις επάλξεις της Καραμπατζάκη για την ενημέρωση των συμπολιτών μας απέναντι στον σκοταδισμό και την ποδοσφαιρική αλητεία. 30 χρόνια μας διώκει η ελίτ του Δήμου Βόλου. Όπως τότε τις μακρινές παλιές εποχές των προσφύγων γονιών μας. Αυτοί στάθηκαν όρθιοι. Δεν πρέπει να τους προδώσουμε», καταλήγει.

Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής, η φωτογραφία περιέχει όλο το νόημα της συμπεριφοράς της ελίτ των βολιωτών απέναντι στους περήφανους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και των παρυφών του Βόλου. Μπορούμε να τους χαιρόμαστε για λίγο ακόμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.