Κλεμμένο αποδείχτηκε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόρασε Βολιώτης

Κατασχέθηκε μετά από εντολή και μεταφέρθηκε στη Βόρεια Ελλάδα για εξέταση

Θύμα απατεώνων με Πανελλαδική δράστη έπεσε ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, που αγόρασε ένα αυτοκίνητο, για το οποίο δανείστηκε χρήματα από τράπεζα, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν κλεμμένο, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συμπολίτης αγόρασε προ τριμήνου μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έναντι 16.000 €, χρήματα που συμπλήρωσε και με τραπεζικό δανεισμό, μέχρι που χθες το εντόπισε η Αστυνομία και το κατάσχεσε, σε εκτέλεση εντολής άλλης υπηρεσίας στη Βόρεια Ελλάδα, που ασχολείται με την υπόθεση.

Το αυτοκίνητο φέρεται να πούλησε στον Βολιώτη, μέλος του κυκλώματος που φέρεται να κλέβει ή να αποκτά από δημοπρασίες πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν ζήτηση, ενώ εκτιμάται ότι έχουν πουληθεί πάνω από 200 Πανελλαδικά με θύματα διάφορους ανυποψίαστους πολίτες.
Στα ίχνη του κυκλώματος βρίσκεται αστυνομική υπηρεσία άλλου νομούς της χώρας, που κάνει έρευνα, εντοπίζει μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατάσχει οχήματα που πουλήθηκαν από τα μέλη της, για περαιτέρω εξέταση.
Στην περίπτωση του Βολιώτη, η Αστυνομία της Μαγνησίας δεν είχε εμπλοκή, παρά μόνο εκτέλεση την εντολή κατάσχεσης που απεστάλη από άλλη υπηρεσίας της Ελλάδας, ενώ το κατασχεμένο αυτοκίνητο θα μεταφερθεί για εργαστηριακή εξέταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.