Κλείνουν εσοχές κάδων απορριμμάτων σε Δημητριάδος και Ιάσονος

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ομόφωνη απόφαση να καταργηθούν και να κλείσουν εσοχές τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος, μεταξύ των οδών Φιλελλήνων και Μπόρελ, για διευκόλυνση της ελεύθερης κινητικότητας στα πεζοδρόμια, έλαβε η Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στη σημερινή της συνεδρίαση.

Η επιτροπή αποφάσισε με αρνητική ψήφο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μ. Πατσιαντά και λευκή του συμβούλου της «Επιλογής Ευθύνης» Ν. Στόικου, να διατεθούν τρεις θέσεις στάθμευσης, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που θα μεταστεγαστεί στο Αστυνομικό μέγαρο, για κρατικά και υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Πρόκειται για το χώρο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οδών Ογλ και Κουμουνδούρου, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα διατεθούν για στάθμευση δικύκλων.
Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς δήλωσε ότι οι θέσεις αυτές πρέπει να αποδοθούν στους πολίτες, διότι στο σημείο εκείνο δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και όσοι δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν σε ιδιωτικό πάρκινγκ, αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Τέλος, αναβολή δόθηκε για τελευταία φορά στο θέμα ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας σε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βιολογικού. Ο μηχανικός της εταιρίας προσκόμισε απαντήσεις δύο υπηρεσιών του ΥΠΕΧΩΔΕ, σε ερωτήματα που είχαν υποβληθεί, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στην Υπηρεσία Δόμησης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η αναβολή δόθηκε για να δοθούν στην επιτροπή οι απαντήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.