Κοντά στις γυναίκες και στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας

Βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, στην Πυροσβεστική Βόλου, καθώς και στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής
ευχαριστώντας τους για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προφέρουν. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στην ανταλλαγή ευχών, αλλά συζητήθηκαν και ζητήματα βαθμολογικά, μισθολογικά και υλικοτεχνικά που απασχολούν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στην ανταλλαγή απόψεων, κοινός τόπος ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ. και στις γυναίκες και στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας
υπήρξε ότι το έκτακτο επίδομα αποτελεί μία έμπρακτη επιβράβευση της Κυβέρνησης για τα όσα έχουν προσφέρει οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι την τριετία των πολλαπλών κρίσεων κατά την οποία βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, το οποίο όμως επίδομα δεν ικανοποιεί τα οικονομικά τους αιτήματα. Αντίθετα, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, που όπως είχε δεσμευθεί ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει η Κυβέρνηση, είναι ένα μόνιμο μέτρο το οποίο ενισχύει ως ένα βαθμό τις οικονομικές απολαβές των συγκεκριμένων στελεχών.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειές τους υγεία, ειρήνη, ευημερία και αισιοδοξία για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο έτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.