Κοπή πίτας και παράδοση – παραλαβή Διοίκησης στην Πυροσβεστική Βόλου

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Αγιασμός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΠΥ Βόλου, η οποία συνδυάστηκε με μια σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης, από τον απελθόντα Πύραρχο Ευάγγελο Λιακόπουλο, που μετατίθεται στη ΔΙΠΥΝ Ξάνθης, στον πρώην Υποδιοικητή και νυν Διοικητή της ΠΥ Βόλου, Αντιπύραρχο Νικόλαο Ιερεμία.

Ο κ. Ν. Ιερεμίας αποχαιρετώντας τον προκάτοχό και αφού του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, έντονα συγκινημένος, επισήμανε την άριστη μεταξύ τους συνεργασία επί 20ετίας, που ως νέοι αξιωματικοί βρέθηκαν να συνυπηρετούν στην ΠΥ Βόλου, ως και σήμερα.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος διοικητής κ. Ε. Λιακόπουλος, ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού της ΠΥ Βόλου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, που κατάφεραν να εδραιώσουν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία πολύ υψηλά στη συνείδηση του κόσμου, μέσω της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενος στο διάδοχό του να καταφέρει να ανεβάσει αυτή την επίδοση ακόμα ψηλότερα.

Τέλος ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας Πύραρχος Γ. Βλόντζος, αφού αποχαιρέτησε κι ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, στον κ. Ε. Λιακόπουλο και καλή επιτυχία στο έργο που καλείται να αναλάβει, ο κ. Ν. Ιερεμίας, εξήρε το κλίμα άριστης συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο αξιωματικών, το οποίο είχε απόλυτο αντίκτυπο στο έργο που προσέφερε η Υπηρεσία στην τοπική κοινωνία.

Τυχερός της ημέρας ο Πυροσβέστης (ΠΠΥ) Γεώργιος Τσάμης, που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και κερδίζει 5 ρεπό και μια διανυκτεύρευση σε ξενώνα στο Πήλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.