Λακκούβα – τρύπα στην οδό Δημοκρατίας στη Ν. Ιωνία

Τι γράφει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γαργάλας

Το έδαφος φαίνεται να υποχώρησε στην οδό Δημοκρατίας στη Ν. Ιωνία, δημιουργώντας μια λακκούβα- κρατήρα στην άκρη του οδοστρώματος, που αποτελεί κίνδυνο τόσο για πεζούς όσο και για τα οχήματα. Την νέα αυτή κακοτεχνία στην πόλη εντόπισε και στηλίτευσε σε ανάρτησή του, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Κωνσταντίνος Γαργάλας παρομοιάζοντάς τη μάλιστα με την τρύπα στα οικονομικά, τεχνικά και πολιτιστικά πεδία που θα αφήσει η παρούσα δημοτική αρχή Βόλου.

Ειδικότερα, ο κ. Γαργάλας γράφει χαρακτηριστικά « Έργα και ημέρες (30-08-2022) των

Μπέος &partners.

Τεράστιων διαστάσεων τρύπα στο οδόστρωμα με σπηλαιολογικής αξίας βάθος και υπόγειες ανεξερεύνητες διαδρομές σε νεοεπισκευασθέν τμήμα της οδού Δημοκρατίας , άξιο να ερευνηθεί και μνημονευθεί σε εργασία του γεωλόγου Μάρκου Βαξεβανόπουλου.

Προσοχή λοιπόν στο σημείο μεταξύ Εφέσου και Μαγνησίας επί της οδού Δημοκρατίας στο κέντρο της Νέας Ιωνίας. Η τρύπα προσομοιάζει με εκείνη που υποθέτω θα αφήσει στα οικονομικά, τεχνικά και πολιτιστικά πεδία η παρούσα δημοτική αρχή του Βόλου.

Όσο για την στοιχειώδη σήμανση ούτε λόγος.

Αν φυσικά κάποιο όχημα πέσει μέσα ή αν κάποιος πεζός ή ποδηλάτης σακατευτεί, οι δημότες θα του πληρώσουν την ζημιά κι όχι η τσέπη του μέγα με τα παχιά λόγια “μάγκα” με τους επικίνδυνα πολλούς “δάγκες” τριγύρω του.

Προσοχή λοιπόν στους σκύλους που δαγκώνουν, στις τρύπες που αφήνει πίσω της η δημοτική αρχή του Μπέου &partners, και στους ανθρώπους που κατοικοεδρεύουν στην πλατεία Ρ. Φεραίου ως πρόσκαιροι ενοικιαστές.

ΥΓ. Εγώ πάντως παρά τρίχα την γλύτωσα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.