ΛΑΣ: Η οργή των Βολιωτών να γίνει τιμωρία στη δημοτική αρχή και στις κυβερνήσεις που μας έπνιξαν

Κάλεσμα για ψήφο στην ΛΑΣ σε Δήμο Βόλου και Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η οργή των Βολιωτών θα γίνει αγώνας, θα γίνει τιμωρία στη δημοτική αρχή και στις κυβερνήσεις που μας έπνιξαν, με ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος στην κεντρική συγκέντρωση της ΛΑΣ που έγινε σήμερα το απόγευμα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, απέναντι στο «μαύρο» του υβριστή και χυδαίου Μπέου, απέναντι στο «μαύρο» της αντιλαϊκής πολιτικής του Παπαπέτρου και των κομμάτων των μνημονίων που τον στηρίζουν, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνουμε στην κάλπη το κόκκινο γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μίλησαν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Απόστολος Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, παρουσία του μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιώργου Χαρίτου, του βουλευτή Μαγνησίας Βασίλη Μεταξά και πλήθους μελών και φίλων του κόμματος που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του ΤΕΕ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος είπε ότι ενώ μετά την πρώτη κακοκαιρία είχαμε πει να ξεμπαζωθούν τα ρέματα και να καθαρίσουν τα φρεάτια από τη λάσπη «διαβεβαίωναν ότι όλα είναι εντάξει, όλα υπό έλεγχο, φύτευαν και λουλούδια και έβαζαν χριστουγεννιάτικες καμπανούλες»!
Όπως ανέφερε αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο το Βόλο και απροστάτευτους τους κατοίκους έχουν ονοματεπώνυμο. Η καταστροφή έχει τις υπογραφές του Μπέου, του Αγοραστού, του Μητσοτάκη, έχει τη βούλα όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, ενώ κάλεσε να μην πέσει ο λαός στις «παγίδες» των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.
«Δεν πρέπει να αφήνουμε έξω από το κάδρο των ευθυνών τους σοσιαλδημοκράτες επίδοξους διεκδικητές της δημοτικής αρχής. Ξεπέρασαν κάθε όριο. Έφτασαν στο σημείο να δίνουν «μαυρογιαλούρικες» υποσχέσεις για κοινωνικά επιδόματα, το «Παπαπέτρος pass», όπως έχουμε καταγγείλει.
Η «Συμμαχία για τον Βόλο» και ο Ν. Παπαπέτρος, ο μπροστινός του ΠΑΣΟΚ των μνημονίων, του ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων και τώρα του νέου αμερικανόφερτου φρούτου, του Κασσελάκη, καθώς επίσης και των άλλων (απο)κομμάτων μιας χρήσης, τους αποδεδειγμένα χρήσιμους στη στήριξη του σάπιου συστήματος, της πολιτικής του «κόστους – οφέλους», της ΕΕ», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Όπως είπε είναι αυτοί που ακολούθησαν την πολιτική της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε όλο το αντιλαϊκό μείγμα για τη ζωή του λαού μας, στις απειλητικές παγίδες σε κάθε «στροφή» μιας επικίνδυνης καθημερινότητας, στην επιλεκτική ικανότητα του αστικού κράτους στην πρόληψη των καταστροφών, στην προστασία στους χώρους δουλειάς, στην υγεία, στην πρόνοια, στην εκπαίδευση, στην εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους οικονομικούς – ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

Ο Τάσος Τσιαπλές
Ο Τάσος Τσιαπλές, ανέφερε ότι «η θλίψη και η οργή για τους άδικους θανάτους των συνανθρώπων μας, για τις τεράστιες καταστροφές σπιτιών, επιχειρήσεων, κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων καλλιεργήσιμων εκτάσεων, από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τον Βόλο, τη Μαγνησία και γενικότερα τη Θεσσαλία και προηγούμενα από τη μεγάλη πυρκαγιά, μπορεί να μετατραπεί σε καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, η περιφερειακή και οι δημοτικές αρχές, με μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, για να μπει ένα τέλος στο «πάμε και όπου βγει».

Ο κ. Τσιαπλές τόνισε ότι δεν φταίει η ισχυρή βροχόπτωση που δεν έγιναν τα μεγάλα και μικρά φράγματα στη Θεσσαλία, τα έργα διευθέτησης στον Κραυσίδωνα, στον Ξηριά, στον ‘Αναυρο, ένα σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα στο Βόλο και τα αντιπλημμυρικά στο Πήλιο, ενώ το Τεχνικό Πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2024, που ψηφίστηκε από ΝΔ, Ελληνική Αυγή και με πονηρό λευκό από ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, από τα 271,8, εκ. ευρώ, προβλέπει, μόλις 5,5 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά, όχι πραγματικά, αλλά για αποκαταστάσεις ζημιών από προηγούμενα καιρικά φαινόμενα, ενώ δίνει 55 δις. ευρώ επιδοτήσεις σε επιχειρηματίες και από τα 2,17 δις. ευρώ του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-20, το κονδύλι για αντιπλημμυρικά ήταν μόλις 13,8 εκ. (0,58%).
Τέλος, κάλεσε τους Μαγνησιώτες στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 8 Οκτώβρη, να ψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια, γιατί ήταν η μόνη δύναμη που έδρασε ως πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ, των κυβερνήσεων, της περιφέρειας-δήμων, στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Διοίκησης, κάτι που αναγνωρίζουν κατ’ ιδίαν και αντίπαλοι μας, αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο το Βόλο και έχουν ονοματεπώνυμο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.