Λασποδρόμιο η αγροτική οδοποιΐα στη Ν. Αγχίαλο

Μετά την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό» από τον Δήμο

Λασποδρόμιο θυμίζουν οι αγροτικοί δρόμοι στη Νέα Αγχίαλο, μετά τις αποκαταστάσεις που προχώρησε η Δημοτική Αρχή Βόλου από τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».
Όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Δείτε πως πετούν τα χρήματα των δημοτών. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χρήματα από τον Ιανό ή έργο καθαρά δημοτικό».
Στις φωτογραφίες με νερά είναι η υπάρχουσα κατάσταση σε ορισμένα τμήματα αγροτικών δρόμων. Χθες ξεκίνησε το γκρέιντερ να αποκαθιστά τους δρόμους. Όμως απλά ρίχνοντας χώμα στις λακκούβες με νερά και λάσπες έκανε μία τρύπα στο νερό.
Ο κ. Διαμαντένιας αναφέρει ότι στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι δρόμοι χωρίς νερά, με λάσπες όπως, που διακρίνονται τα ίχνη ελαστικών αυτοκινήτων και είναι η εικόνα των αποκατεστημένων δρόμων, οι οποίοι καταστράφηκαν σε λίγες ώρες.
«Κάνουμε εργασίες για το καλό των δημοτών ή των εργολάβων; Γελάω που ο Δήμαρχος είπε στο συμβούλιο , πως θα αλλάξει ο τρόπος αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας. Αν δεν επέμβουμε ρίχνοντας αδρανή υλικά στις λακκούβες, για πολλοστή φορά ξοδεύονται τσάμπα λεφτά των πολιτών…», αναφέρεται στην ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.