Λύματα στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. από αγωγό αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Από το 2012 υπάρχει πρόβλημα καταγγέλλουν επιχειρηματίες

Γέμισαν από λύματα δρόμοι στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή και χώροι βιομηχανιών, λόγω βουλωμένου αγωγού της ΔΕΥΑΜΒ, σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με καταγγελία και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε προσωρινά με παρέμβαση τεχνικών της Επιχείρησης.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, δήλωσε ότι η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 2 το μεσημέρι, από επαγγελματία που δραστηριοποιείται στη Βιομηχανική Περιοχή και επί τόπου πήγε άμεσα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας, για να εξετάσει αν τα λύματα προερχόταν από κάποια βιομηχανία.

Τελικά, σύμφωνα με την κ. Κολνδρίνη, αποδείχτηκε ότι τα λύματα προήλθαν από βουλωμένο αγωγό αποχέτευσης και έγινε εκτόνωσή τους στη γύρω περιοχή, όπως ενημερώθηκε από την υπηρεσία.

Στο σημείο πήγε συνεργείο τεχνικών της ΔΕΥΑΜΒ που αποκατέστησε τη βλάβη προσωρινά, ενώ επαγγελματίες καταγγέλλουν ότι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει από το 2012. Μάλιστα τονίζουν ότι ο αγωγός βουλώνει συχνά πυκνά και τα λύματα καταλήγουν στο δρόμο και στο χώρο βιομηχανίας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.