Μάλωσαν νεαροί στην Κύπρου, 10 προσαγωγές από την Αστυνομία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από μερικές ώρες δεν έγινε σύλληψη

Φασαρία έγινε χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ, έξω από το Παγκύπριο σχολικό συγκρότημα, στην οδό Κύπρου στον Βόλο, μεταξύ νεαρών, με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετές προσαγωγές από την Αστυνομία και καμία σύλληψη.
Τα επεισόδια έγιναν χθες το βράδυ μεταξύ ομάδας πολλών ατόμων, περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, στο σημείο πήγαν δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές 5 ανηλίκων και 5 ενηλίκων, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας για τους προσαχθέντες και μετά από μερικές ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες των ανηλίκων.
Στο συγκεκριμένο σημείο συγκεντρώνονται συχνά νεαροί και κάνουν φασαρία, ενοχλώντας τη γειτονιά, ενώ συχνά σημειώνονται συμπλοκές μεταξύ τους, κάτι που προκαλεί την επέμβαση της Αστυνομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.