Μαστροπό που εξωθούσε αλλοδαπή αναζητά η Αστυνομία

Μέσω αγγελίας στο ίντερνετ κανόνιζε ραντεβού σε διάφορες πόλεις

Έναν άγνωστο άνδρα, που εξωθούσε στην πορνεία μια 29χρονη από τη Βουλγαρία, μέσω αγγελιών σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Σήμερα, αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού με την νεαρή αλλοδαπή σε καλό ξενοδοχείο του Βόλου, η γυναίκα συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη, υποδεικνύοντας έναν άνδρα για λογαριασμό που οποίου κατέθετε χρήματα στην τράπεζα.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι η γυναίκα ήρθε στο Βόλο για να εκδοθεί. Σε ένα σάιτ διαφημιζόταν ότι θα βρισκόταν στην πόλη μας για μερικές ημέρες και αμέσως στήθηκε επιχείρηση και κλείστηκε ραντεβού με αστυνομικό – πελάτη.

Για το σκοπό αυτό προσημειώθηκαν χαρτονομίσματα 180 Ευρώ, τα οποία όταν πήρε η 29χρονη προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο, όπου παραδέχτηκε την πράξη της και δήλωσε ότι δούλευε σε Πανελλαδικό επίπεδο, πληρώνοντας ποσό 500 Ευρώ το μήνα στον άνθρωπο που κανονίζει τα ραντεβού της και έχει έδρα την Αθήνα. Από την Αστυνομία συντάχθηκε η έκθεση αρχής για το αδίκημα που θα σταλεί στο Πταισματοδικείο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη ήταν «μοντέλο», κάτι που δικαιολογεί το υψηλό αντίτιμο που πλήρωναν οι πελάτες για ένα ερωτικό ραντεβού.

Σημειώνεται ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνέλαβε δύο νεαρές από τη Ρουμανία, που έκλειναν ερωτικά ραντεβού με πελάτες Πανελλαδικά για λογαριασμό δύο μαστροπών από την Αθήνα, που αποτελούσαν κύκλωμα και δούλευαν επίσης μέσω αγγελιών στο ίντερνετ, ωστόσο ήταν εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.